5 dingen die u nodig heeft van uw onroerendgoedadvocaat!

In mijn, meer dan 15 jaar, als verkoper met vergunning voor onroerend goed, in de staat New York, ben ik getuige geweest van veel onroerendgoedadvocaten en, hoe sommige het proces / de deal schaden (in de weg zitten), terwijl anderen , zijn buitengewoon waardevol voor het succesvolle proces! Ik stel altijd voor om een ​​advocaat te kiezen die gespecialiseerd is in het onroerendgoedrecht, zodat hij bekend is met zoveel mogelijk mogelijke nuances in deze transactieperiode! Idealiter zal het individu, dat u kiest, uw belangen beschermen, maar deel uitmaken van de oplossing, in plaats van de deal in de weg staan ​​door te weigeren opties en alternatieven te overwegen om het doel te bereiken. Met dat in gedachten, zal dit artikel proberen om, in het kort, vijf dingen te overwegen, te onderzoeken, te herzien en te bespreken, die u van de persoon die u inhuurt, zou moeten eisen dat hij uw belangen behartigt (zowel kopen als verkopen), , voor de meesten van ons vertegenwoordigt de waarde van hun huis hun grootste financiële bezit.

1. Effectief luisteren: als u op zoek bent naar de juiste persoon, is het logisch om een ​​paar aanbevelingen te vragen van mensen die tevreden zijn over die van hen! Interview kort een paar advocaten en kijk of het individu bereid is effectief naar u te luisteren om uw ware, persoonlijke behoeften, enz. Beter te begrijpen.

2. Hand vasthouden: er zijn vaak verschillende spanningen en uitdagingen tijdens de transactieperiode! Zoek een advocaat die niet alleen technisch goed geïnformeerd is, maar die ook uw hand vasthoudt tijdens het hele transactieproces. Zou u er niet de voorkeur aan geven om deze periode zo min mogelijk stressvol te maken?

3. Bescherm u, maar sta niet in de weg: terwijl een advocaat de plicht en verantwoordelijkheid heeft om u en uw belangen op een ethische, eerlijke manier te beschermen, mag de persoon die u kiest, geen uitdagingen creëren , die niet nuttig zijn en / of nodig zijn! Bespreek grondig wat u zoekt en wilt, hoeveel flexibiliteit u bereid bent te nemen, en, kijk, om deze dingen te bereiken, zonder te verknoeien, een deal, die u wenst, te nemen!

4. Grondige uitleg: er zouden geen vragen en / of zorgen die u heeft, die uw advocaat niet zal proberen, grondig te beantwoorden en uit te leggen, tot uw tevredenheid (niet alleen de zijne)! Het zou zijn plicht moeten zijn om ervoor te zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt!

5. Professionaliteit / uitmuntendheid: accepteer niet goed genoeg! Vraag (omdat je het verdient en nodig hebt), de hoogste graad van kwaliteit, professionaliteit en oprechte excellentie!

Kies bij het selecteren van een vastgoedadvocaat zorgvuldig de persoon die uw belangen het beste zal dienen! Als u dit vaak doet, bespaart u tijd, moeite en onnodige uitdagingen!

  • Leave a Comment