8 tips om u te helpen kiezen voor de beste WordPress-thema’s

Tegenwoordig staat WordPress op de lijst van de beste Content Management Systemen (CMS). Volgens statistieken beheert WordPress meer dan 30% van de websites en blogs van vandaag. De reden is dat het gemakkelijk te gebruiken is, of u nu een persoonlijke of zakelijke website heeft. Afgezien hiervan is het de beschikbaarheid van ondersteunde thema’s die dit platform het populairst maken onder gebruikers.

U kunt dus kiezen uit een breed spectrum aan thema’s. Hieronder vindt u 10 eenvoudige tips die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste.

1. Design is geen beslissende factor

Hoewel design een belangrijke factor is bij het maken van een keuze, mag het niet jouw beslissende factor zijn. Op basis van uw behoeften, doelgroep, type inhoud en andere elementen, moet u kiezen voor het juiste product. Een geweldig ontwerp dat vol zit met serieuze problemen, zoals verborgen spam-links, is helemaal geen goede keuze.

2. Gebruik alleen geloofwaardige bronnen

Het is geen goed idee om een ​​onbekende bron te kiezen om je thema van te downloaden. Zorg ervoor dat u alleen officiële bronnen bekijkt die betrouwbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat het thema vrij is van spamlinks, virussen en codeerfouten. Het lezen van reviews is een gemakkelijke manier om te kiezen voor een vertrouwde, betrouwbare website.

3. Vermijd complexe sjablonen

Het probleem met sommige thema’s is dat ze de blog of website vertragen. Hierdoor klikken veel bezoekers weg om nooit meer terug te komen. Daarom moet degene die je hebt gekozen flexibel en geoptimaliseerd zijn, anders loop je het risico veel bezoekers te verliezen.

4. Bekijk eerst een demo

Vergeet niet eerst de demo te bekijken voordat je ervoor kiest om een ​​thema te kopen en te installeren. Hieronder vindt u een aantal elementen waarmee u rekening moet houden bij het maken van een keuze.

Visuele inhoud
Handige tekens
Ongewone grits
Leesbare lettertypen

5. Prijs weerspiegelt geen kwaliteit

Hoewel betaalde thema’s beter zijn, zijn ze niet per se de ideale keuze voor iedereen. Er zijn zelfs talloze gratis thema’s die aan al uw ontwerp- en stijlbehoeften kunnen voldoen. Daarom is het een veel beter idee om deze producten te controleren.

6. SEO is belangrijk

Voor elke website is zoekmachineoptimalisatie van het grootste belang. We hebben het hier niet over complexe strategieën die de meest ervaren professionals gebruiken. Je moet er alleen voor zorgen dat het thema de basisregels volgt, zoals H1, subkoppen en lijsten enz. Met deze elementen kun je genieten van een betere ranking en veel meer verkeer.

7. Ga voor een responsive design

Aangezien meer dan 60% van het verkeer van vandaag afkomstig is van mobiele telefoons, is het een must om een ​​mobiele versie van je blog of website te hebben. Met andere woorden, uw website moet goed bereikbaar zijn op mobiele telefoons en tablets. Dus je thema moet verantwoordelijk zijn.

8. Ga niet voor gemeenschappelijke thema’s

Sommige sjablonen zijn zo gewoon dat elke andere website erop lijkt te zijn gebaseerd. Het is geen goed idee om ze te gebruiken, omdat ze je website of blog er heel gewoon en saai uit laten zien. Je moet er uniek uitzien, nietwaar? Kies daarom voor een thema dat anders genoeg is om uw eigen individualiteit te omschrijven.

U kunt ook een zelfstudie over WordPress-aanpassing bekijken om erachter te komen hoe u de aanpassing zelf kunt doen.

de afhaalmaaltijden

Kortom, als u op zoek bent naar de beste wordpress theme, raden we u aan de bovenstaande tips te volgen. Met deze tips wordt het voor jou een stuk makkelijker om de beste keuze te maken.

  • Leave a Comment