De kosten van een sedumdak

Benieuwd naar de kosten van een sedumdak?

Wilt u meer weten over wat nou de kosten van een sedumdak zijn? Bij NatureGreen leggen we deze voor u uit zodat u niet voor verassingen komt te staan. De kosten van een sedumdak zijn opgebouw uit een aantal onderdelen, namelijk:

  • De kosten van het groendaksysteem
  • De kosten van de aanleg (optioneel)
  • De additionele kosten (optioneel)

Daarnaast is het ook nog mogelijk om korting te krijgen op de aanschaf van uw sedumdak dankzij de vele subsidiemogelijkheden die beschikbaar zijn. Hieronder gaan we daar dieper op in. Heeft u vragen over de kosten van het sedumdak? De adviseurs van NatureGreen staan u graag te woord! Bekijk dus gauw de website en neem contact met ons op.

Verschillende groendaksystemen

Er zijn verschillende groendaksystemen beschikbaar, welke kleine verschillen in de kosten hebben. Bij NatureGreen vindt u twee verschillende systemen: sedumtrays en sedummatten. De sedumtrays zijn verkrijgbaar vanaf €45 per vierkante meter, de sedummatten al vanaf €40 per vierkante meter! De uiteindelijke kosten hangen dus vooral af van de totale oppervlakte van het dak. Beide systemen zijn zeer eenvoudig zelf aan te leggen, waarmee u kunt besparen op de aanlegkosten. Bij NatureGreen hebben we handige instructievideo’s opgenomen zodat u precies weet hoe u dit moet doen.

Subsidie maakt een sedumdak goedkoper

De kosten van een sedumdak kunnen tegenwoordig nóg voordeliger uitvallen dankzij de beschikbare subsidiemogelijkheden. Gemeenten, waterschappen en provincies willen steeds meer inwoners ondersteunen die er voor kiezen een groen dak aan te leggen. Een sedumdak is namelijk beter voor het milieu en draagt bij aan een klimaatbestendigere omgeving. Zeker met toenemende weersextremen als regen en droogte, als gevolg van klimaatverandering, hebben gemeenten er baat bij wanneer hun inwoners een sedumdak laten plaatsen. Omdat de mogelijkheden en voorwaarden voor subsidie nogal kunnen verschillen, hebben we bij NatureGreen een handig overzicht gemaakt. Zo weet u precies wat voor u van toepassing is!

Neem contact op met NatureGreen!

Wilt u meer weten over de kosten van een sedumdak, of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan gauw contact op met NatureGreen. Wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een sedumdak bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!