De kunst van gezond leven – De ware betekenis van de kunst van gezond leven

De kunst van gezond leven is een term die heel losjes wordt gebruikt.

Meestal denken mensen dat het een “coole” uitdrukking is of dat ze gewoon iets pakkends nodig hebben om op hun site te zetten, maar daar gaat deze uitdrukking niet over. De kunst van gezond leven is precies dat een kunst. Mensen praten nooit over Gezond Leven in termen van een kunstvorm. Mensen zien het als iets dat ze verplicht zijn te doen of iets dat ze doen om indruk te maken op mensen. Sommige mensen gebruiken Gezond Leven als een kruk om te bewijzen hoe zelfingenomen ze kunnen zijn. Dit zijn de types die er altijd op staan ​​dat je ongezond bent, tenzij je gaat eten en leven zoals zij. Ik zal mijn best doen om misvattingen over kunst en de weg van gezond leven uit de wereld te helpen.

Wat betekent Kunst voor jou?

Je had daar waarschijnlijk veel dingen in je hoofd. Voordat ik je vertel wat kunst voor mij betekent, wil ik dat je eerst je kopje thee leegt, zodat je de mijne kunt proeven. Dit is een oude Zen-uitdrukking die betekent dat je alle dingen die je denkt te weten moet opgeven, zodat je opnieuw kunt leren. Als je op school zat en constant probeerde de leraar te slim af te zijn, zou je absoluut niets meer leren dan je al wist. Je kopje zou vol blijven en je drankje zou oud worden. Deze beker is je geest, dus voordat ik je vertel wat kunst werkelijk betekent, moet je eerst je geest leegmaken van alle dingen die je denkt te weten over kunst.

Kunst is niet iets dat is gemaakt om mooi te zijn, het is belangrijk dat je dit concept begrijpt, want het is een van de belangrijkste.

Hoewel een schilderij of een lied vaak veel schoonheid kan en zal hebben, is dat niet de reden waarom ze zijn gemaakt. Een bloem probeert niet mooi te zijn en toch is ze dat wel. Kunst is de weg van vrijheid. Als je één bent met je kunst, ben je vrij om jezelf te uiten. Wanneer je een meester over jezelf wordt, word je een meester van alle dingen. Maar meesterschap is niet iets dat moet worden bereikt, maar eerder een koers of pad om één mee te worden. Kunst is een proces en zo begint het pad op The Art Of Healthy Living.

De kunst van gezond leven is iets dat diep persoonlijk is en niet kan worden onderwezen.

Het is niet iets dat “aangeleerd” is, noch is er een systeem of methode om te volgen. Er is geen specifiek dieet of trainingsroutine die u moet volgen om een ​​artiest van gezond leven te zijn. Je moet leren wie je bent in het universum en alle onwetendheid oplossen, alleen dan zal The Art Of Healthy Living zich volledig aan je openbaren. Elke dag is een reis van zelfontdekking. We ontdekken elke dag iets nieuws over onszelf. Degenen die dit niet zien, zien het steeds veranderende niet. Ze hebben geprobeerd het levenswater te bevriezen, zodat het niet meer kan stromen en alle dingen in hun bestaan ​​koud en oud worden.

Bij The Art Of Healthy Living presenteren we vele manieren om gezond te leven vanuit veel verschillende gezichtspunten.

Hoewel sommige van deze gezichtspunten u niet zullen helpen, zal er ongetwijfeld een ander zijn voor wie hun leven is veranderd vanwege dit gezichtspunt. Bepaalde manieren van gezond leven zijn nuttig voor de een en nutteloos voor de ander. Wanneer je The Art Of Healthy Living beoefent, word je een artiest en zoals elke artiest heb je je eigen stijl van doen. Als je de paden van anderen volledig volgt en niet zelf leert de weg te vinden, dan ben je voor altijd gedoemd niet te weten wie je werkelijk bent. Ontdek wat een gezond leven voor jou betekent, maar vat niets absoluut op want dit is iets dat door jou en jou alleen kan worden beantwoord.

Het kan niet van een ander worden geleerd, want zij zijn slechts een teken dat op hun pad wijst. Je paden kunnen op een gegeven moment met elkaar verstrengelen, maar er zal altijd een splitsing in de weg zijn waar je jezelf opnieuw moet afvragen wat het betekent om gezond te leven. Sommigen denken dat ze de kunst van gezond leven beoefenen door anderen stap voor stap te volgen, maar ze zien niet in dat deze mensen die ze aanbidden en volgen hun eigen weg moesten vinden. Hoewel ze anderen misschien een tijdje hebben gevolgd, zijn ze uiteindelijk een eigen weg gegaan en hebben ze gevonden wat het beste voor hen werkt.

Kunstenaars op alle gebieden zouden moeten begrijpen wat kunst betekent, vooral de beoefenaar van The Art Of Healthy Living.

Leer gezond te leven, maar dring uw methoden of systemen niet op aan een ander. Presenteer in plaats daarvan wat voor u werkt, zodat de leerling een keuze heeft. Op onze site voorkomen we kennis die nuttig was voor de een, die ongetwijfeld nuttig zal zijn voor de ander. We nemen suggesties van onze bezoekers en we presenteren hun manieren om gezond te leven, zelfs als het ons vreemd lijkt. Sommige kunst is abstracter dan andere, maar het blijft toch kunst.

De kunst van gezond leven is gebaseerd op de creativiteit van het individu.

Op deze manier creëert het individu de gezondste levensstijl voor zichzelf, in plaats van een gezonde levensstijl die het beste bij een ander past maar voor jou moeilijk vol te houden is. Voel je niet verplicht om in extremen en excessen te leven. Neem geen toevlucht tot diëten en systemen die zo strikt en rigide zijn dat ze je in twijfel laten trekken over The Art Of Healthy Living. Noch

moet je zo ongedisciplineerd zijn om elk facet van Gezond Leven volledig te ontkennen. Je zou je middenweg moeten vinden en de artiest van gezond leven worden waarvoor je geboren bent.

Rozen bloeien niet uit Sunflower Seeds, maar beide zijn prachtige creaties als er geen vergelijking is. Ontdek je wortels en onthul de schoonheid van je bloei.