Husqvarna Motorcycles TE 300i en FE 350 Rockstar Edition enduro-modellen

De Husqvarna Motorcycles TE 300i en FE 350 Rockstar Edition enduro-modellen hebben grote technische verbeteringen ondergaan voor 2022. Nu uitgerust met een Brembo-koppelingssysteem en Galfer-schijven voor en achter, komen de machines uit een lange lijst van race-geteste technische accessoires om het beste te garanderen . prestaties in de klas. Deze ongelooflijk populaire motorfietsen in beperkte oplage zijn afgewerkt met de nieuwste Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics, die beide modellen elegant sieren.

De TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition, die revisies zijn van modeljaar 22, zijn nu voorzien van Brembo-onderdelen van hoge kwaliteit die zijn goedgekeurd door Factory Racing. Het koppelingssysteem levert betrouwbare prestaties en het remvermogen is ook verbeterd met Brembo-hoofdcilinders en remklauwen die samenwerken met de geheel nieuwe Galfer-schijven, waardoor zelfs onder de meest extreme omstandigheden consistent remmen wordt gegarandeerd.

Beide modellen zijn zorgvuldig geassembleerd met veel componenten uit het assortiment technische accessoires dat wordt gebruikt door het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing enduro-team. Toonaangevend op het gebied van upgrades, blauw geanodiseerde CNC-gefreesde drievoudige klemmen, Michelin enduro-banden, een Supersprox-achtertandwiel, zachtere ODI-grepen en een stoelbekleding met hoge grip verbeteren zowel het rijgedrag als het rijgedrag.Duurzaamheid van de TE 300i Rockstar Edition en de FE 350 Rockstar Editie modellen. Bovendien zijn de chroom-molybdeen stalen frames van elke machine gecoat met een stoere zwarte poedercoating voor een echte raceteam-look.

De TE 300i Rockstar Edition blijft de lat hoger leggen voor high-end 2-takt enduro-machines. Met lage onderhoudskosten, indrukwekkend koppel en een gewicht van iets meer dan 106 kg, is de TE 300i Rockstar Edition de keuze van de rijder als het gaat om deelname aan fysiek veeleisende evenementen of fietsen, perfect voor iedereen die op zoek is naar een zeer betrouwbare motor die ongeëvenaarde prestaties levert .
De FE 350 Rockstar Edition biedt ongelooflijke veelzijdigheid en stelt rijders in staat om de zwaarste terreinen te beheersen en loopt voorop op het gebied van hoogwaardige offroad-motortechniek. Met een 350 cc DOHC 4-taktmotor die een brede spreiding van bruikbaar vermogen, stelt een op het stuur gemonteerde kaartschakelaar rijders in staat om snel en gemakkelijk de prestaties aan te passagiers, de optie om tractiecontrole te selecteren voor verbeterde grip in glad situatie.

TECHNISCHE HOOGTEPUNTEN VOOR 300I ROCKSTAR EDITION EN FE 350 ROCKSTAR EDITION:

 • Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
 • Nieuw door Factory Racing goedgekeurd hydraulisch koppelings- en remsysteem van Brembo
 • Nieuwe Galfer remschijven voor en achter
 • Zwart gepoedercoat frame
 • CNC gefreesde blauwe drievoudige klemmen
 • Zwarte stoelbekleding met extra ribben voor extra grip
 • Schijfbeschermer voor
 • Michelin Enduro-banden
 • Supersprox blauw achtertandwiel
 • Blauwe kettinggeleider
 • Grijze ODI-handgrepen
 • Premium Twin Air-luchtfilter toegankelijk voor onderhoud zonder gereedschap

Husqvarna Motorcycles biedt extra prestatie-opties en een reeks technische accessoires – een uitgebreide verzameling hoogwaardige componenten die zorgvuldig zijn ontworpen om de prestaties verder te verbeteren en de duurzaamheid te vergroten. Bovendien stelt de Functional Offroad Apparel-collectie motorrijders in staat om een ​​persoonlijke look te creëren met beschermende items die het hoogste niveau van veiligheid en comfort garanderen.

 • Leave a Comment